Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Ο Καύσωνας δεν πτόησε τους Ευέλπιδες!


Στο πεδίο ασκήσεων Λιτοχώρου πραγματοποιείται εδώ και λίγες ημέρες η θερινή εκπαίδευση των Ευελπίδων. 
Πιο ''άτυχοι'' από τους σπουδαστές της ΣΜΥ που προηγήθηκαν στην εκπαίδευση, οι Ευέλπιδες έτυχαν να ασκούνται την περίοδο του μεγάλου καύσωνα.


Χθες όπως και οι ίδιοι διαπιστώσαμε, το θερμόμετρο ξεπέρασε στην περιοχή Λεπτοκαρυάς - Λιτοχώρου τους 43 ℃, κάτι που δεν πτόησε τους μαθητές της Σχολής, οι οποίοι συνεχίζουν κανονικά τις δραστηριότητες τους.
Σωτήρια βέβαια αποδεικνύεται η παραλία της Γρίτσας, όπου πραγματοποιείται η θαλάσσια εκπαίδευση, αλλά γίνεται και το απαραίτητο λόγω καύσωνα κολύμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.