Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Επιλέγησαν οι άριστοι των αρίστων!
Πολύ σωστή και με απτά αποτελέσματα αποδείχθηκε η απόφαση του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή σχετικά με την επιλογή των Διοικητών Συντάγματος και Ταγμάτων της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. 
Φέτος για πρώτη φορά για το ανώτερο εκπαιδευτικό στρατιωτικό ίδρυμα του Στρατού Ξηράς, οι Διοικητές των μαθητών εκτός από την προβλεπόμενη από το νόμο μοριοδότηση, θα έπρεπε να περάσουν και τη διαδικασία εικοσάλεπτης συνέντευξης από τον ίδιο τον Αρχηγό ενώπιον ολόκληρου του ΑΣΣ. 
Απόφαση που αποδείχθηκε σωστή και δίκαιη. Η επιλογή του πρώην Διοικητή της Προεδρικής Φρουράς Αριστείδη Ηλιόπουλου για τη θέση του Δκτη Συντάγματος ΣΣΕ θεωρείται από τις καλύτερες. Εξαίρετος αξιωματικός, ευγενέστατος ως χαρακτήρας, με γνώσεις του αντικειμένου, είναι σίγουρο πως θα συμβάλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση της Σχολής. Τον συναντήσαμε στη θερινή διαβίωση των Ευελπίδων στο Λιτόχωρο όπου έχει φροντίσει και λειτουργούν τα πάντα στην εντέλεια.
Όσον αφορά το Δκτη Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, όπως έχουμε γράψει και παλαιότερα στο kranosgr, είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για τη Διοίκηση της Σχολής. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.