Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Απεγκλωβισμός σκύλου από στελέχη του Στρατού Ξηράς στη ΛαμίαΌπως αναφέρει  στο kranosgr  ο Φιλοζωικός σύλλογος Φθιώτιδος, χθες  το πρωί μετά από ειδοποίηση φιλόζωης ότι στο περιφραγμένο οικόπεδο δίπλα από το κτίριο της ΔΕΥΑΛ βρίσκεται εγκλωβισμένος σκύλος ο οποίος κλαίει σπαρακτικά, σπεύσαμε...


Επειδή η μόνη πρόσβαση ήταν από το Στρατολογικό Γραφείο απευθυνθήκαμε στο Δντη , Ταγματάρχη κ.Δημήτριο Παπαγιάννη ο οποίος μας διέθεσε το Λοχία κ.Γιώργο Τρομπούκη , μας άνοιξε τις πόρτες και μπορέσαμε να πάμε στο χώρο.

΄Ηταν ένα αρσενικό κυνηγόσκυλο, προφανώς εγκαταλειμμένο, διψασμένο και πεινασμένο...ποιός ξέρει πόσες μέρες ήταν εγκλωβισμένο..


.Ο κ.Τρομπούκης το μετέφερε αγκαλιά μέχρι το στρατολογικό γραφείο μιας και ο χώρος όπου βρισκόταν ο σκύλος ήταν μη προσβάσιμος σε αυτοκίνητο .
Αμέσως ο Λοχίας κ.Βασίλης Σόρκος του έφερε νερό και έσπευσαν όλοι να τον χαϊδέψουν.
Συγκινητική ήταν και η πρότασή τους να τον υιοθετήσουν μιας και ήταν πολύ ήσυχος και φιλικός,
Ειλικρινά αισθανόμαστε ευτυχείς όταν υπάρχουν ένστολοι τόσο πρόθυμοι, ευγενείς και φιλόζωοι.
'Ενα μεγάλο ευχαριστώ για την όλη βοήθεια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.