Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Το ''πρέσινγκ'' του Σταύρου Γατή στον Πάνο Καμμένο

Μέχρι και στο αυτοκίνητο ακολούθησε τον Πάνο Καμμένο ο πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ Λάρισας, απόστρατος Αντισυνταγματάρχης Σταύρος Γατής, προκείμενου να του μεταφέρει θέματα που σχετίζονται με τις Ένοπλες Δυνάμεις και χρειάζονται επίλυση.
Ως νέος Γραμματέας του τομέα Άμυνας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Λάρισας ο Σταύρος Γατής, δεν έχασε την ευκαιρία για ένα πρώτο ''πρεσάρισμα'' στον Υπουργό με τη νέα του ιδιότητα.
Στο περιθώριο της επίσκεψης του Πάνου Καμμένου στην έδρα της 1ης ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο, ο δραστήριος πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ, συναντήθηκε για λίγο με τον Πάνο Καμμένο με τον οποίο έχουν άριστη συνεργασία.
Επίσης ο φακός του kranosgr τον συνέλαβε και σε τετ-α-τετ με την πρώην Υπουργό και στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.