Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Αλεξιπτωτιστής σώθηκε από θαύμα - Κατέγραψε την ανεξέλεγκτη πτώση του - ΒΙΝΤΕΟΈνα βίντεο που κόβει την ανάσα και δείχνει την ανεξέλεγκτη πτώση ενός αλεξιπτωτιστή κάνει το γύρο του διαδικτύου.


Το βίντεο έχει τραβηχτεί στις 14 Ιουνίου στην Αυστρία και δείχνει έναν άνδρα να πέφτει στο έδαφος και το αλεξίπτωτό του να παρουσιάζει κάποια βλάβη. Στο βίντεο έχει καταγραφεί η υπερπροσπάθεια του άνδρα να φτιάξει το αλεξίπτωτο του ενώ πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα το έδαφος. Παρά τις προσπάθειες του δεν τα καταφέρνει και οι φωνές του πραγματικά παγώνουν το αίμα όλων.
Μέσα στην ατυχία του όμως ο αλεξιπτωτιστής πέφτει πάνω σε δέντρα που μειώνουν πολύ την ταχύτητα του πριν καταλήξει το έδαφος. Από πραγματικό θαύμα ο άνδρας δεν τραυματίστηκε σοβαρά.


Ο αλεξιπτωτιστής νοσηλεύτηκε για έξι μέρες στο νοσοκομείο ενώ δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.