Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

Όλα λειτούργησαν στην εντέλεια!


Όλα λειτούργησαν στην εντέλεια στα ΚΑΑΥ του Πλαταμώνα κατά τη διάρκεια των διήμερων θρησκευτικών εκδηλώσεων για τον πολιούχο του θερέτρου Άγιο Προκόπιο.
Οι πάντες έμειναν ικανοποιημένοι με πρώτο το Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντγο Δημόκριτο Ζερβάκη, ο οποίος μετά το τέλος της περιφοράς της ιεράς εικόνας έδωσε τα συγχαρητήρια στους υπευθύνους.


Να σημειώσουμε πως το προσωπικό του ΚΑΑΥ παράλληλα με τις ετοιμασίες για τη θρησκευτική πανήγυρη, υποδέχθηκε τους νέους παραθεριστές, αφού φέτος ο εορτασμός συνέπεσε με την αλλαγή της παραθεριστικής σειράς.


Βέβαια άμα έχεις ισχυρή ομάδα δεν φοβάσαι τίποτα και αυτό το έχει αποδείξει πολλές φορές ο Λοχαγός Λέφας με την dream team του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.