Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Γραμματέας του τομέα Άμυνας των ΑΝ.ΕΛ Λάρισας ο Ανχης ε.α Σταύρος Γατής


Γραμματέας του τομέα Άμυνας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Λάρισας αναλαμβάνει σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, ο Τεθωρακισμένος απόστρατος Αντισυνταγματάρχης Σταύρος Γατής.
Η Γραμματεία  Εθνικής   Άμυνας και η περιφερειακές οργανωτικές δομές είναι  το πολιτικό παρατηρητήριο του Κινήματος στη κοινωνία. Υλοποιεί τις πολιτικές του Κινήματος και είναι αρμόδια :
          α.   Για την ανίχνευση των αναγκών της κοινωνίας σε θέματα Εθνικής Άμυνας , στις οποίες πρέπει να ανταποκρίνεται το Κίνημα.






                    β.     Για τον σχεδιασμό, τον συντονισμό και την υλοποίηση δράσεων στον τομέα πολιτικής τους.
                γ.   Για την κινητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή των μελών του Κινήματος που είναι μέλη  ή φίλοι  της Γραμματείας στις δράσεις που υλοποιεί η Γραμματεία και το Κίνημα.
            δ.     Για την ενημέρωση των συντονιστικών επιτροπών του Κινήματος και των σχετιζομένων σε θέματα Εθνικής  Αμυντικής Πολιτικής σε Εθνικά θέματα  σχετικά με τις ανάγκες της κοινωνίας και ειδικότερα των εν ενεργεία και εν αποστρατεία Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.
       ε. Για τη παρακολούθηση του αντίστοιχου νομοθετικού έργου και στήριξη του κοινοβουλευτικού ελέγχου παρουσιάζοντας σχετικές προτάσεις στον αρμόδιο τομεάρχη Άμυνας βουλευτή του Κινήματος  κ. Κώστα Κατσίκη .
        2.   Οι υπεύθυνοι της Γραμματείας Άμυνας στη Περιφέρεια έχουν την ευθύνη:






                 α.  Καταγραφής και ιεράρχησης των προβλημάτων και αναγκών των ε.α. Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων της τοπικής κοινωνίας και προτείνουν λύσεις, σε συνεργασία τις τοπικές συντονιστικές , με τον Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού και ακολούθως με τον Γραμματέα του Κινήματος .






                                            
                 β.    Προβολής  των πολιτικών θέσεων του Κινήματος στην περιφέρεια.
               γ.   Διοργάνωσης εκδηλώσεων, όπου είναι δυνατόν, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Συντονιστικές Επιτροπές του Κινήματος με σκοπό την προβολή των θέσεων των ΑΝΕΛ στα μέλη, στους πολίτες, στην περιφερειακή και τοπική αυτοδιοίκηση, σε σωματεία, συλλόγους και φορείς.
           δ.    Διατήρησης του πλήρους αρχείου του έργου τους για το οποίο ενημερώνουν τη Γραμματέα Εθνικής Άμυνας  όποτε τους ζητηθεί και κατάθεσης γραπτώς έκθεσης πεπραγμένων ανά δίμηνο.






       ε.   Υλοποίησης των ειδικών κατευθύνσεων του Κινήματος για αποτελεσματική χρήση των διαδικτυακών επικοινωνιακών τους σχημάτων και του επικοινωνιακού, προωθητικού υλι-κού τους, από τους υπεύθυνους   Επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης (blogs, facebook κλπ)
      3.    Αρκετά θέματα που  απασχολούν έντονα τα μέλη  και τους φίλους του Κινήματος με τους αρμόδιους στο ΥΠΕΘΑ που προωθεί  και προβάλλει η Γραμματεία Εθνικής  Άμυνας  τη τρέχουσα περίοδο είναι:
                α.     Η αποδέσμευση συντάξεων αποστράτων από τους εε,






                β.     Η αποτροπή των μειώσεων  εφ’ άπαξ αποδοχών,
               γ.     Η αποτροπή των   μειώσεων των ειδικών μισθολογίων στο σύνολό τους, από το 2019.
               δ.     Η  αφαίρεση των αναλογούντων προς τα εξάμηνα από τις συντάξεις,
               ε.     Οι συντάξεις  στις  χήρες στελεχών των ΕΔ  με όριο ηλικίας τους τα 55 χρόνια.






              στ.   Ο επανυπολογισμός  συντάξεων των ε.α  στελεχών των Ε.Δ., το 2018.
                ζ.    Η μη μεταβίβαση της προσωπικής διαφοράς στις χήρες  των στελεχών των ΕΔ.
               η.    Η εφαρμογή «κόφτη», ενοποίηση όλων των συνταξιούχων  στο ΕΦΚΑ.
               θ.    Η  μη συμμετοχή εκπροσώπου Στρατιωτικού/Αποστράτου στην Επιτροπή ΕΦΚΑ  , από το ΥΠΕΘΑ ή τις Θεσμικές Ενώσεις των αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων.






             η.  Η διατήρηση  του ύψους των Μερισμάτων στους Αποστράτους  από τα ΜΤΣ, ΜΤΝ, ΜΤΑ καθώς, η αποσαφήνιση  από το Υπουργείο Οικονομικών  ότι αυτά τα ταμεία δεν είναι Επικουρικά αλλά συμμετοχικά που δίνουν μερίσματα στα μέλη τους.
              Ι.  Η παραμονή των Στελεχών στην Υπηρεσία μέχρι την ηλικία των 58 ετών, εφ. όσον το επιθυμούν.
           ια.  Η διατήρηση του μερίσματος ΕΚΟΕΜ του Στρατού – Ναυτικού – Αεροπορίας και μετά το 2019 , στα σημερινά επίπεδα.

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Γραμματέας του τομέα Άμυνας των ΑΝ.ΕΛ Λάρισας ο Ανχης ε.α Σταύρος Γατής
Γραμματέας του τομέα Άμυνας των ΑΝ.ΕΛ Λάρισας ο Ανχης ε.α Σταύρος Γατής
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjntTHPXYLsmcxr5t2nAC9dnvLppBgp2D5wYirMY3VjaBvIx2Z3PNhMIqDu0BSjT70XslHTzChDQRx8RHTLl4FpJELJzO4QXcFk4I5bCYPMvK9Q2ziTz-wZlHt3fusahZY_b6qCbfqWFgA/s640/unnamed_003.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjntTHPXYLsmcxr5t2nAC9dnvLppBgp2D5wYirMY3VjaBvIx2Z3PNhMIqDu0BSjT70XslHTzChDQRx8RHTLl4FpJELJzO4QXcFk4I5bCYPMvK9Q2ziTz-wZlHt3fusahZY_b6qCbfqWFgA/s72-c/unnamed_003.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/07/blog-post_560.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/07/blog-post_560.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy