Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Βασίλειος Τελλίδης
Θεωρείτε ένας από τους καλύτερους Αρχηγούς ΓΕΣ που έχουν περάσει από το Στράτευμα. Ειλικρινής, έντιμος, ευγενικός που δε μάσησε τα λόγια του όταν χρειάστηκε φορώντας τη στολή, λέγοντας αλήθειες με οποιοδήποτε κόστος.


Βέβαια είχε κι αυτός τα δικά του όπως όλοι μας και συγκεκριμένα μια Ποντιακή ''ξεροκεφαλιά'' αλλά χωρίς να σου κάνει ποτέ κακό. Μπορεί να ''κόλλαγε'' σε μια άποψη αλλά σε άκουγε και δεν σε αδικούσε αν διαπίστωνε ότι έχεις δίκιο.


Τον συναντήσαμε προχθές μετά από πολύ καιρό στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα όπου παραθερίζει με την οικογένειά του. Απλός όπως πάντα αλλά πιο ήρεμος και χαλαρός χωρίς τις αρχηγικές ευθύνες, απολάμβανε τις διακοπές του. Δεν ήθελε ''δόξες και τιμές'' από τότε που ήταν εν ενεργεία και αυτό εφαρμόζει και ως επίτιμος Αρχηγός του ΓΕΣ, γι αυτό και θα τον συναντήσει κανείς να πίνει τον καφέ του στο κέντρο του μπαρ με τα απλά στελέχη και όχι στα Στρατηγικά υπερυψωμένα σαλονάκια του ΚΑΑΥ. Αυτός είναι ο Βασίλης Τελλίδης ένας αγαπητός Αρχηγός που όπου βρεθεί εντυπωσιάζει με την απλότητα και την αμεσότητά του.


Μην ξεχνάμε πως ήταν ο πρώτος που καθιέρωσε την απευθείας επικοινωνία των Στελεχών με τον ίδιο τον Αρχηγό κάτι που δεν ξεχνιέται από όσους συναντήθηκαν μαζί του ή μίλησαν τηλεφωνικά μαζί του, όπως η ΕΠΟΠ που η Διεύθυνση Υγειονομικού την είχε ξεχάσει να τη συμπεριλάβει στις μεταθέσεις που δικαιούταν λόγω συνυπηρέτησης και μετά από εντολή του Αντγου Τελλίδη το θέμα λύθηκε άμεσα! ''Να του πείτε ότι του είμαι ευγνώμων γι' αυτό που έκανε για μένα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ'' ήταν τα λόγια της Επαγγελματία Οπλίτη, τα οποία πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη αμοιβή από τα στελέχη στο πρόσωπο του Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ Στρατηγού Βασίλειου Τελλίδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.