Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

''Έσπασαν'' τα τηλέφωνα του νέου Προέδρου της ΕΑΑΣ Λάρισας Αντγου ε.α Κωνσταντίνου ΒλάχουΤου Ηλία Προύφα
''Έσπασαν'' στην κυριολεξία τα τηλέφωνα του Αντιστράτηγου ε.α Κωνσταντίνου Βλάχου, από εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των ΕΔ, προκειμένου να τον συγχαρούν για την εκλογή του στο αξίωμα του Προέδρου της ΕΑΑΣ Λάρισας.Ιδιαίτερα αγαπητός από την περίοδο που ήταν εν ενεργεία, ο Στρατηγός Βλάχος διατηρεί ένα από τα καλύτερα ονόματα στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. Η θητεία του στο στράτευμα και ειδικά την περίοδο που υπηρέτησε στη Σχολή  Μονίμων Υπαξιωματικών, ως Υποδιοικητής καθώς και ως Διοικητής της  ΜΕΡΥΠ στη Λαμία αλλά και στη Θεσσαλονίκη, αφού ήταν αυτός που ως Διοικητής έκανε τη μετεγκατάσταση στη συμπρωτεύουσα, κρίνεται άκρως επιτυχημένη. 
Δεν είναι τυχαίο που πολλοί από τους σημερινούς υπαξιωματικούς προερχόμενους εκ ΣΜΥ, που ήταν μαθητές του, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον παλιό Διευθυντή Σπουδών και Υποδιοικητή τους.Ως Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας, είναι σίγουρο ότι θα προσφέρει πολλά. Με την δυναμικότητα του χαρακτήρα του και την ανιδιοτέλεια που τον διακρίνει το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάει το παράρτημα μπροστά. Μπορεί και μαζί με τους άξιους συνεργάτες του στο Δ.Σ είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.