Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Ανακοίνωση απερχόμενου Δ.Σ ΕΑΑΣ Μυτιλήνης1.Μετά τις εκλογές και την ανάδειξη του νέου Δ. Σ. της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών  Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.)  στην Αθήνα  ,διορίστηκε το νέο Τοπικό Συμβούλιο του Παραρτήματος Μυτιλήνης του Νόμου Λέσβου  αποτελούμενο από τους  :

    α. Αντιστράτηγο (ΤΘ) ε. α.  Δαγκόπουλο  Θεόδωρο ως πρόεδρο    β. Υποστράτηγο (ΠΖ) ε.α.  Οικονόμου  Αλέξιο   ως  αντιπρόεδρο
     γ. Ταγματάρχη (ΑΤΘ) ε.α. Φωτάκη  Κωνσταντίνο   και     δ. Αστυνόμος Α’  ε.α.  Τσεκούρα  Ιωάννη    ως μέλη
2. Το απερχόμενο Τ.Σ. και ο πρόεδρος του Αντγος (ΠΒ) ε.α. Χαραλάμπους Ευστράτιος   , ευχαριστεί  τους   Σεβασμιότατους  Μυτιλήνης κ. Ιάκωβο και Μηθύμνης κ. Χρυσόστομο , τους Βουλευτές  και τις  πολιτικές και στρατιωτικές αρχές του Νησιού  και ιδιαίτερα το διοικητή της 98 ΑΔΤΕ (Αρχιπελάγους ) Υποστράτηγο κ.Τσερπέ Σταύρο  ,  τις μονάδες των λοιπών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας  και τα Μ.Μ.Ε., για την  συνεργασία και την  στήριξη τους  στα  θέματα των αποστράτων αξιωματικών του Στρατού και της  ΕΛ.ΑΣ.( πρώην Ελληνικής  Χωροφυλακής)  και ευελπιστεί ότι θα συνεχιστεί και με το νέο Τ.Σ. 3. Πρωτίστως  ευχαριστεί τα μέλη του Παρατήματος  με τις οικογένειες τους και τις ορφανικές οικογένειες για τη στήριξη τους  και τους προτρέπει να συνεχίσουν με το νέο Τ.Σ.  , για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων  και  για την διαφύλαξη των αξιών και ιδεωδών της Ε.Α.Α.Σ. , που ταυτίζονται με αυτές των Ενόπλων Δυνάμεων , με κύριο γνώμονα την προάσπιση και την ευημερία της Πατρίδας. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.