Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Δημιουργία διακλαδικού κέντρου εκπαίδευσης ελικοπτέρων στο Στεφανοβίκειο
Στη δημιουργία διακλαδικού κέντρου εκπαίδευσης ελικοπτέρων στην έδρα της 1ης ΤΑΞΑΣ  στο Στεφανοβίκειο Μανγησίας, εξήγγειλε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. 
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της τελετής, αναφέρθηκε στην ανάγκη της ίδρυσης της σχολής εκπαίδευσης ελικοπτέρων που ήδη προχωρά και για την οποία έχει παρθεί απόφαση από το συμβούλιο των Αρχηγών Γενικών Επιτελείων.
Δείτε το βίντεο του kranosgr:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.