Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Μανώλης Τζανιδάκης σε Αντιστράτηγο Στεφανή: ''Αρχηγέ φέρθηκες αντρίκια''
Την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, για τη στήριξη που παρείχε στην οικογένειά του, εξέφρασε μέσα από το kranosgr, ο γιος του πεσόντα Αντγου  Ιωάννη Τζανιδάκη, Μανώλης ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί με την οικογένειά του στο Σαραντάπορο Ελασσόνας, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή αποκαλυπτηρίων μνημείου των τεσσάρων πεσόντων Αξιωματικών.

Κατά τη διάρκεια συνομιλίας μας με τον Αντιστράτηγο Στεφανή, τον πλησίασε ο γιος του πρώην Υποδιοικητή της 1ης Στρατιάς Αντγου Τζανιδάκη, ο οποίος με την Κρητική ειλικρίνεια και λεβεντιά που τον διακρίνει τον ευχαρίστησε εκ μέρους της οικογενείας του. ''Κύριε Αργηγέ θέλω να σε ευχαριστήσω για τη στήριξη που παρείχες στην οικογένειά μου. Ότι είπες το έκανες πράξη. Φέρθηκες αντρίκια'' ήταν τα λόγια που ειπώθηκαν από τον νεαρό Μανώλη Τζανιδάκη. Τη συζήτηση που ακολούθησε παρουσία του kranosgr, παρακολούθησε και ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο οποίος έχασε έναν από τους στενότερους συνεργάτες του, αφού η επιλογή του Αντγου Τζανιδάκη για τη θέση του Υποδιοικητή της Στρατιάς ήταν δική του επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.