Σάββατο, 22 Ιουλίου 2017

Η Υπίατρος της ΣΣΕ που ξεσήκωσε με την απίστευτη φωνή της το Λιτόχωρο
Ξεσήκωσε με την υπέροχη φωνή της τους κατοίκους του Λιτοχώρου και καταχειροκροτήθηκε από τους πάντες. Ο λόγος για την Υπίατρο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Αντιγόνη Κολομητρούση. 
Κόρη του γνωστού ποδοσφαιριστή θρύλου της ΑΕΛ Κώστα Κολομητρούση, η Αντιγόνη εκτός από εξαίρετη επιστήμονας Ιατρός και καταπληκτικός χαρακτήρας, έχει και πολύ καλή φωνή.
Πριν λίγες ημέρες στα πλαίσια δράσεων εξωστρέφειας της Σχολής η οποία με 15μελή ορχήστρα συμμετείχε σε δύο συναυλίες που διοργάνωσε ο Δήμος Λιτοχώρου, η Υπίατρος Αντιγόνη Κολομητρούση πήρε το μικρόφωνο και μαζί με τους μαθητές της σχολής μάγεψε στην κυριολεξία το κοινό από το οποίο εισέπραξε ένα θερμό χειροκρότημα.
Μετά το τέλος της συναυλίας δεν έλειψαν και τα συγχαρητήρια από τον Διοικητή της Σχολής Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.
Δείτε φωτό του kranosgr:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.