Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Ταξίαρχος ε.α Χρίστος Μαλισόβας: ''Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη''

''Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο δισεκατομμύριο να παραιτηθούμε από το νέο Δ.Σ της ΕΑΑΣ''. Αυτό τόνισε το νεοεκλεγέντα μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεσσαλικού παραρτήματος, σε ερώτηση του kranosgr για το εάν θα υπάρξει παραίτησή τους όπως είχε ακουστεί μετά την αποχώρηση του Λγου (Ο) Ηλία Νατσιούλα.


 

''Δεν ανταποκρίνεται τίποτα από αυτά τα σενάρια που πρώτη φορά ακούω στην πραγματικότητα. Αναλαμβάνουμε το μεγαλύτερο Θεσσαλικό παράρτημα της ΕΑΑΣ, με την υπόσχεση να προσφέρουμε πολλά. Θα δείτε και θα κρίνεται το έργο μας μετά την τριετία. Μέχρι τότε υπομονή να έχετε να μας βλέπετε πως θα εργαζόμαστε για το καλό των αποστράτων. Με τον Αντιστράτηγο Κώστα Βλάχο στην Προεδρία και με τους εξαίρετους συναδέλφους που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ, προχωράμε δυναμικά μπροστά''.Τελειώνοντας τη δήλωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά. ''Δε νομίζω ότι υπάρχουν συνάδελφοι, που μπορεί να πιστεύουν ότι θα υπήρχε παραίτησή μας. Εάν βρεθεί έστω και ένας που να του περάσει από το μυαλό κάτι τέτοιο εγώ προσωπικά θα τον δικαιολογήσω, διότι όπως λέει και το αρχαίο ρητό ''το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη''.Στη φωτό από το αρχείο του kranosgr, διακρίνεται ο νέος Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας Αντγος ε.α Κώστας Βλάχος και το μέλος του Δ.Σ. Ταξίαρχος ε.α Χρίστος Μαλισόβας με συναδέλφους τους στη ΛΑΦ Λάρισας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.