Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Δράσεις της Μεραρχίας Υποστήριξης με Αντικείμενο τις «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων»Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2017, δράσεις της  Μεραρχίας Υποστήριξης (ΜΕΡΥΠ) για την επιμόρφωση του προσωπικού της, με τη διοργάνωση σειράς εκπαιδευτικών ημερίδων, με βασικό αντικείμενο τις «Βασικές Αρχές Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων».

Οι ημερίδες πραγματοποιήθηκαν:

- Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, στο Αμφιθέατρο «ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» της ΜΕΡΥΠ.


- Την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017, στην Αίθουσα Ενημέρωσης του Μουσείου Στρατιωτικής Κτηνιατρικής Υπηρεσίας του Κέντρου Εκπαίδευσης και Νοσηλείας Κτηνιατρικού (ΚΕΝΟΚ).

- Την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2017, στο Αμφιθέατρο του Δ΄ Σώματος Στρατού, με φορέα διοργάνωσης την ΙV ΤΑΞΥΠ.

Σκοπός των ημερίδων ήταν η επιμόρφωση του προσωπικού που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο στον χειρισμό των τροφίμων στις Μονάδες, με έμφαση στη μεγιστοποίηση του επιπέδου υγιεινής και ασφάλειας των παρεχόμενων υπηρεσιών σίτισης.

Συμμετείχαν ως εισηγητές εξειδικευμένοι Αξιωματικοί Κτηνίατροι και διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί Καθηγητές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.