Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Ρόδος: Τούρκοι παρενόχλησαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον ΥΕΘΑ

Προκλητική παρενόχληση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του υπουργού Εθνικής Άμυνας έκαναν σήμερα οι Τούρκοι σε Ρόδο και Φαρμακονήσι.
Απίστευτη πρόκληση! Οι Τούρκοι, σύμφωνα με πληροφορίες του ArmyNow παρενόχλησαν πάνω από τη Ρόδο το αεροσκάφος που μετέφερε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατά την περιοδεία του στην παραμεθόριο.


Η παρενόχληση έγινε μέσω ασυρμάτου! Οι Τούρκοι υποστήριξαν πως το αεροσκάφος πετάει εντός του εναέριου χώρου της Τουρκίας (!) και του ζήτησαν να αλλάξει πορεία!
Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έγινε και το αεροσκάφος συνέχισε κανονικά!
Το σκηνικό επαναλήφθηκε δεύτερη φορά στο ελικόπτερο σινούκ που μετέφερε τον Προκόπη Παυλόπουλο στο Φαρμακονήσι!
Ταυτόχρονα, οι Τούρκοι παρενόχλησαν με τον ίδιο τρόπο και το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος!


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι Τούρκοι γνώριζαν ότι στο αεροσκάφος και στο ελικόπτερο επιβαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, καθώς χαρακτηρίζεται η VIP πτήση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.