Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

ΕΠΕΙΓΟΝ συνάνθρωπος που έκανε μεταμόσχευση ήπατος χρειάζεται αίμα και αιμοπετάλια ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟΠριν από λίγες ημέρες σε αποκλειστικό ολονύχτιο ρεπορτάζ του trikalaola.grκαταγράψαμε την γέφυρα ζωής που είχε στηθεί από το Νοσοκομείο Τρικάλων προς το Νοσοκομείο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης και άλλα Νοσοκομεία, όπου η οικογένεια ενός Τρικαλινού που έφυγε από τη ζωή, δώρισε τα όργανά του, χαρίζοντας ζωή σε 4 συνανθρώπους μας ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.


Όμως, ο λήπτης του ήπατος είναι τώρα 21 ημέρες στην εντατική, έχει πάρει πολλές φιάλες αίμα αλλά χειμάζεται πολλές ακόμη για να σταθεροποιηθεί η κατάσταση και να μη χαθεί μια ακόμα ζωή… Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση προς όλους μας να δώσει όποιος μπορεί αίμα και αιμοπετάλια.


«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας γι αυτό το θειο δώρο την μεταμόσχευση ήπατος. Ο πατέρας μου ζει επειδή ένας συνάνθρωπος μας από τα Τρίκαλα φεύγοντας από την ζωή,  είχε η οικογένεια του το μεγαλείο ψυχής να χαρίσει τα όργανα του.
Ο Θεός να είναι μαζί με την οικογένεια του και να τον αναπαύσει με γαλήνη. Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη για αίμα και για αιμοπετάλια. Μέχρι σήμερα έχει πάρει 30 φιάλες αίματος.
Όσοι θέλουν να δώσουν αιμοπετάλια, μπορείτε να τα δώσετε μόνο στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης στο όνομα Ανδρέας Ραφτόπουλος, τμήμα μεταμοσχεύσεων εντατική.


Το ΑΜΚΑ του είναι 25064901934 πατρώνυμο Κλεόβουλος.
Παίρνει από όλες τις ομάδες και αιμοπετάλια και αίμα. Για τα αιμοπετάλια κλείνετε τηλεφωνικό ραντεβού στο τηλέφωνο 2310892816 με το τμήμα αιμοδοσίας στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Μπορείτε ακόμα να δώσετε αίμα, όσοι είστε στην Αθήνα, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός και όσοι είστε Θεσσαλονίκη η αιμοδοσία μπορεί να γίνει στο Ιπποκράτειο.
Για την υπόλοιπη Ελλάδα στα νοσοκομεία κατά τόπους. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, την οικογένεια που δώρισε τα όργανα, το πιο θειο δώρο, τους συντονιστές, τους γιατρούς για την απίστευτη μάχη που δίνουν, όλους εσάς για την συμπαράσταση.


Σας παρακαλούμε κάντε το κοινοποίηση.
Η δωρεά οργάνων είναι το πιο θείο δώρο προς το συνάνθρωπό μας χαρίζοντάς του τη ζωή…  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.