Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Το ενδιαφέρον του Στρατηγού Ζερβάκη για τα στελέχη τουΤου Ηλία Προύφα
Και τι δεν έκανε ο Διοικητής της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης όταν πριν λίγες ημέρες πληροφορήθηκε για έκτακτο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισαν δύο στελέχη του σχηματισμού του, τα οποία έπρεπε να διακομιστούν άμεσα στο νοσοκομείο.  Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, ο ίδιος ο Στρατηγός ανέλαβε το θέμα προσωπικά, το οποίο παρακολουθούσε από την πρώτη στιγμή.  Η εντολή που δόθηκε στους συνεργάτες του, ήταν να υπάρξει η οποιαδήποτε παροχή βοήθειας  σε ότι χρειαστούν οι ίδιοι και οι οικογένειές τους, γι' αυτό και όλα πήγα καλά.Με τις άμεσες ενέργειες του Στρατηγού Ζερβάκη ο οποίος ήταν σε συνεχή επικοινωνία και με τους θεράποντες ιατρούς  και χωρίς να χαθεί πολύτιμος χρόνος, αυτή τη στιγμή οι ασθενείς αναρρώνουν περιμένοντας να επιστρέψουν στο σπίτι τους!Τα συγχαρητήρια προς τον Διοικητή Στρατιάς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, είναι πολύ λίγα μπροστά στην αξιέπαινη ενέργεια για τα στελέχη του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.