Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Σε ποιους άνοιξε τις πύλες του Αγίου Ανδρέα ο Α/ΓΕΣ


Κοσμοσυρροή το βράδυ του Σαββάτου στα ΚΑΥΥ του Αγίου Ανδρέα. Ο Α/ΓΕΣ είχε προσκαλέσει στελέχη του Υγειονομικού σε μια βραδυνή συνάντηση “σύσφιξης σχέσεων” . Το Υγειονομικό θυμίζουμε είχε περάσει μια”φουρτούνα” μετά από την επίσκεψη που είχε κάνει ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στο 401.


Ίσως γι΄ αυτό υποθέτουν κάποιοι ο Α/ΓΕΣ επέλεξε να διοργανώσει αυτή τη βραδυά μόνο για τα στελέχη του Υγειονομικού. Υποθέσεις…
Οι καλεσμένοι ήταν πολλοί και όσοι βρέθηκαν στον Άγιο Άνδρέα το καυτό σ΄ ότι έχει να κάνει με τη θερμοκρασία βράδυ του Σαββάτου τους υπολογίζουν πάνω κάτω στους 500.


Την μουσική “επένδυση” της βραδυάς είχαν αναλάβει οι μουσικοί του Στρατού Ξηράς.


Ο Α/ΓΕΣ πάντως διαθέτει απεριόριστα αποθέματα ενέργειας απ΄ ότι φαίνεται. Την τελευταία εβδομάδα βρέθηκε στην Αμερική και επιστρέφοντας είχε μια σειρά βραδυνών υποχρεώσεων . Μεγάλη κοινωνική εκδήλωση το βράδυ της Παρασκευής και την επομένη τη βραδυνή σύναξη στον Άγιο Ανδρέα.
Βεβαίως χρειάζονται όλα αυτά, αλλά επειδή ο καιρός κυλά σαν νερό, είναι ώρα πια να περάσουμε και σε φάση υλοποίησης συγκεκριμένων μέτρων και δράσεων που ΄χουν να κάνουν με τον Στρατό και πάνω απ΄ όλα με το προσωπικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.