Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

ΟΣΦΠ: Πως την έφερε ο στρατιώτης Παπαπέτρου στον Πρίντεζη;

#"ΜΟΥΣΤΑΚΙ -CHALLENGE"#Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αποδέχθηκε την πρόκληση του συμπαίκτη και φίλου του Γιώργου Πρίντεζη με θέμα το "μουστάκι" - challenge.Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν δυσκολεύτηκε να "ποστάρει" την  φωτογραφία του με το νέο "look" στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram συνεχίζοντας μάλιστα τις προκλήσεις με ακόμα δύο γνωστούς μπασκετμπολίστες.

Ο γνωστός καλαθοσφαιριστής έγραψε τα εξής:"Εύκολο για μένα!!!Με πέτυχες στη θητεία μου..Οι επόμενοι που προκαλώ είναι οι κύριοι Βασίλης Καββαδάς και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος..Να σας δω!!!!! "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.