Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Στο πλευρό του νέου Δ.Σ της ΕΑΑΣ Λάρισας ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Τεχνικού Σώματος ΘεσσαλίαςΣτο πλευρό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΣ Λάρισας, θα βρίσκεται ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Τεχνικού Σώματος Θεσσαλίας Χρήστος Βαλάσης σύμφωνα με δήλωσή του στο kranosgr.
Σε συνάντησή του σήμερα με το νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του κεντρικού Θεσσαλικού παραρτήματος και άτυπου υπευθύνου τύπου και δημοσίων σχέσεων Ταξίαρχου ε.α Χρίστου Μαλισόβα παρόντος και του kranosgr, αφού τον συνεχάρη δήλωσε πως σε ότι χρειαστεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα βρίσκεται δίπλα τους και ανιδιοτελώς θα προσφέρει με τον ίδιο ζήλο όπως και στο Σύνδεσμο Αποστράτων Τεχνικού Σώματος.Ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Λάρισας και με αρκετές γνωριμίες ο Χρήστος Βαλάσης, είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα φανεί χρήσιμος στο νέο Δ.Σ. Μάλιστα σήμερα έκανε και την πρώτη του πρόταση η οποία παρόλο που δεν έχει μεταφερθεί ακόμη στα υπόλοιπα μέλη από τον Ταξίαρχο Μαλισόβα, έχει ήδη υιοθετηθεί και θα γίνει πράξη από το νέο Πρόεδρο Αντιστράτηγο ε.α Κώστα Βλάχο.
Η.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.