Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Συνάντηση Διοικητών Στρατιωτικών Νοσοκομείων Στρατού Ξηράς
Τη Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017, πραγματοποιήθηκε, με μέριμνα της Διεύθυνσης Υγειονομικού του ΓΕΣ, συνάντηση των Διοικητών των Στρατιωτικών Νοσοκομείων και των Κινητών Χειρουργικών Νοσοκομείων Εκστρατείας (ΚΙΧΝΕ) του Στρατού Ξηράς.Σκοπός, ήταν η καταγραφή των δράσεων των  Νοσοκομείων από την αρχή του έτους και η αναζήτηση περαιτέρω βέλτιστων πρακτικών για τη λειτουργία τους.
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού περιβάλλει με απεριόριστο σεβασμό το υγειονομικό προσωπικό του Στρατού Ξηράς, αναγνωρίζοντας το λειτούργημα που επιτελεί και τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που προσφέρει στα στελέχη μας και στα μέλη των οικογενειών τους, στη διατήρηση, στη βελτίωση και στη αποκατάσταση της σωματικής, πνευματικής και ψυχικής υγείας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.