Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2017

ΠΟΜΕΝΣ: Σεπτέμβριο & Οκτώβριο η Δικαιοσύνη αποφασίζει το μέλλον της ΠΟΕΣΤον ερχόμενο Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο η Ελληνική Δικαιοσύνη θα αποφασίσει για το μέλλον του σωματείου ΠΟΕΣ, μετά από δυο ανακοπές που κατέθεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ).Η ΠΟΜΕΝΣ προς αποφυγή οποιασδήποτε παραπλανητικής πληροφόρησης, γνωρίζει στους εν ενεργεία στρατιωτικούς ότι έχει προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη κατά του σωματείου «Π.Ο.Ε.Σ.», τόσο για το ζήτημα της σύστασής του με το νομικό καθεστώς περί ενώσεων εμπόρων, βιοτεχνών, αυτοκινητιστών και λοιπών επαγγελματιών όσο και για το ζήτημα της τροποποίησης του Καταστατικού του κατά παράβαση των διατάξεων του Ν.4407/2016.
Οι δύο ανακοπές θα εξεταστούν τον προσεχή Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
Παράλληλα, η Ομοσπονδία μας ζήτησε, μέσω της Δικαιοσύνης, την επικράτηση κλίματος νηφαλιότητας και την αποφυγή δημόσιων αντιδικιών. Το Δικαστήριο όμως έκρινε ότι δεν συντρέχει λόγος λήψεως κάποιου ειδικότερου μέτρου και παρέπεμψε την εξέταση των όλων των νομικών και πραγματικών ζητημάτων στις δίκες των ανακοπών, απορρίπτοντας παράλληλα, την πρόσθετη παρέμβαση πρωτοβαθμίων Ενώσεων υπέρ της ΠΟΕΣ.
Η Ομοσπονδία μας αναμένει την οριστική κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στην οποία διαχρονικά έχουμε επιδείξει εμπιστοσύνη και σεβασμό.


Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή
Ο                                                                                                   Ο


ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ                                                               ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Επγός (ΥΔΚ)                                                                                 Λγος (ΠΖ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.