Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Πανηγυρίζει ο Ι.Ν Αγίου Προκοπίου στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα


Διήμερες θρησκευτικές εκδηλώσεις στο ΚΑΑΥ Πλαταμώνα προς τιμήν του πολιούχου του θερέτρου Αγίου Προκοπίου.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν σήμερα το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν αύριο το βράδυ, με την περιφορά της ιεράς εικόνας του Αγίου Προκοπίου.
Ήδη αυτή τη στιγμή ο Διοικητής και το προσωπικό εργάζονται πυρετωδώς έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για τον εορτασμό, καθώς και για να υποδεχθούν τους νέους παραθεριστές, αφού τη σημερινή ημέρα αλλάζει και η παραθεριστική περίοδος.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εορτασμού:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.