Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Ομιλίες Α/ΓΕΕΦ Αντγου Ηλία Λεοντάρη προς τους Νεοσύλλεκτους Εθνοφρουρούς
Στο πλαίσιο της προσωπικής επικοινωνίας με τους νεοσύλλεκτους οπλίτες της 2017Β’ ΕΣΣΟ, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, πραγματοποίησε επισκέψεις στα Κέντρα Εκπαιδεύσεως Νεοσυλλέκτων όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την πρόοδο της εκπαίδευσης και της προσαρμογής τους στο στρατιωτικό περιβάλλον.
   Στην ομιλία του προς τους νέους οπλίτες ο Αρχηγός αναφέρθηκε στη σημασία του θεσμού της θητείας και στη σπουδαιότητα της συγκρότησης και διατήρησης της Εθνικής Φρουράς και τους προέτρεψε:  Να αξιοποιήσουν δημιουργικά το χρόνο της θητείας τους.
  Να εκμεταλλευτούν τα προγράμματα και τις δράσεις για τους Εθνοφρουρούς,  του Υπουργείου Άμυνας.
   Να χρησιμοποιούν τα μέσα του προγράμματος Δωρεάν Διακίνησης των  Εθνοφρουρών, τόσο για τον περιορισμό της οικονομικής επιβάρυνσης των οικογενειών τους όσο και για την ασφάλεια τους.   Να αποφεύγουν τη χρήση του αλκοόλ και των ναρκωτικών ή τοξικών ουσιών και τούτο γιατί ο δρόμος αυτός δεν έχει επιστροφή.
   Να συμμετέχουν ενεργά στην εκπαίδευση των μονάδων τους, για την οποία τους επεσήμανε ότι θα είναι σκληρή σωματικά με πολύ ιδρώτα, αλλά ανθρώπινη ψυχικά με πολύ ενδιαφέρον και αγάπη.
   Να εκφράζονται με θάρρος και να εμπιστεύονται τους Διοικητές τους και τη φυσική ηγεσία της Εθνικής Φρουράς και τους διαβεβαίωσε ότι τόσο οι διαδικασίες επιλογής, όσο και οι μεταθέσεις θα πραγματοποιηθούν με απόλυτη διαφάνεια και αξιοκρατία.
   Ολοκληρώνοντας ο Αρχηγός την επίσκεψη στα ΚΕΝ, επισκέφθηκε και επιθεώρησε τους χώρους διαβίωσης, εστίασης και υγιεινής όπου διαπίστωσε την υλοποίηση των εντολών του ΥΠΑΜ και του ΓΕΕΦ και συνεχάρη του Διοικητές και το προσωπικό των Κέντρων για τον επαγγελματισμό  καθώς και  το αμέριστο ενδιαφέρον τους για τους νεοσύλλεκτους οπλίτες ώστε να ενταχθούν ομαλά στο στρατιωτικό τρόπο ζωής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.