Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Μάριος Στυλιανού: Έτοιμος για τους αιθέρες των Ικάρων, στον δρόμο του πατέρα και της αδελφής του

Ο Μάριος Στυλιανού του Ανδρέα και της Ιρίνας αποφοίτησε από το Λύκειο Έμπας με γενικό βαθμό 19.11/12. Γιος στρατιωτικού από μικρός ήθελε να γίνει Ίκαρος. Το όνομα του περιλαμβάνεται ανάμεσα στους δέκα πρωτεύσαντες και έχει εξασφαλίσει θέση στο Τμήμα Μηχανικών της Σχολής Ικάρων.


Η επιτυχία του όπως μας είπε, οφείλεται βεβαίως στο διάβασμα, στη συστηματική μελέτη.
«Είχα στόχο τη σχολή Ικάρων  και ήμουν προσηλωμένος στο στόχο αυτό.


Για να πετύχω ήξερα ότι χρειαζόταν προσπάθεια μεγάλη. Διάβαζα με πρόγραμμα από την αρχή της σχολικής χρονιάς τα μαθήματα του σχολείου και του φροντιστηρίου και δεν μπορώ να πω ότι  αντιμετώπισα ιδιαίτερες δυσκολίες  για να πετύχω το στόχο μου αυτό. Είχα πάντα τη στήριξη των  γονιών μου, με ενθάρρυναν στα δύσκολα και φρόντιζαν να είμαι πάντα συνεπής στις προπονήσεις μου».
Ο Μάριος  έχει μία μεγαλύτερη αδελφή που είναι δευτεροετής φοιτήτρια στη σχολή Ικάρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.