Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Ευχές του Ι.Σ.Μ.Ε. προς τα νέα Τοπικά Συμβούλια των Παραρτημάτων της Ε.Α.Α.Σ.

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Μ.Ε‏.
Προς τους:
Προέδρους, τους
Αντιπροέδρους, και τα
Μέλη των Τοπικών Συμβουλίων των Παραρτημάτων της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (Ε.Α.Α.Σ.)





Εκ μέρους των Φίλων και των Μελών του Ινστιτούτου Στρατηγικών Μελετών Ελλάδος (Ι.Σ.Μ.Ε.).





Σας ευχόμαστε προσωπική Υγεία και Ευτυχία για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στα καθήκοντα σας που πρόσφατα αναλάβατε.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την Εθελοντική σας Προσφορά προς τους Στρατιωτικούς και τις Οικογένειες τους, και μάλιστα σε καιρούς προκλητικής αμφισβήτησης τόσο του μελλοντικού Ρόλου του Ελληνικού Στρατού, όσο και της σημερινής του Αποστολής.
Καλή Επιτυχία στο Υψηλό Έργο της συνέχισης της εκπροσώπησης του ενόπλου τμήματος της ελληνικής κοινωνίας, των μακροχρονίων του παραδόσεων, των επιτυχών αγώνων του και της υπέρτατης ανάγκης για συνεχή βελτίωση της μαχητικής του ικανότητας.

Με εκτίμηση και φιλικά αισθήματα





Δρ Δημήτριος Σμοκοβίτης

          Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.