Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017

Στη Λήμνο Διοικητής και σπουδαστές της ΣΣΑΣ, φιλοξενούμενοι της 88 ΣΔΙΣτη Λήμνο θα φιλοξενηθούν από 3 μέχρι 7 Ιουλίου ο Διοικητής και σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ).


Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί, οι σπουδαστές  θα πραγματοποιήσουν  επισκέψεις σε αρχαιολογικούς, θρησκευτικούς, ιστορικούς  χώρους και μουσεία, ενώ θα παρακολουθήσουν  εκπαιδευτικές  δραστηριότητες της 88 ΣΔΙ και Μονάδων του ΠΝ και της ΠΑ .
Παράλληλα, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, θα πραγματοποιηθεί από 1 μέχρι 7 Ιουλίου στη Λήμνο, άσκηση αξιολόγησης - επιστράτευσης Μονάδας του σχηματισμού και πλήθος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού εφέδρων.


Το σύνολο των δραστηριοτήτων αποσκοπεί στην εκπαίδευση του προσωπικού, την ανάδειξη του έργου των Ενόπλων Δυνάμεων και τη συμβολή στην εξασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της περιοχής  ευθύνης της 88 ΣΔΙ «ΛΗΜΝΟΣ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.