Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Ο Μητροπολίτης Κιλκισίου στην αλλαγή Διοίκησης του 71ου Α/Μ Λόχου Μηχανικού (ΦΩΤΟ)


Για την Romfea.gr, Χρήστος ΚαναρόπουλοςΜε κάθε επισημότητα και σύμφωνα με ότι προβλέπει το στρατιωτικό πρωτόκολλο πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουλίου, η Τελετή Παράδοσης και Παραλαβής της Διοικήσεως του 71ου Α/Μ Λόχου Μηχανικού της 71ης Ταξιαρχίας "ο Πόντος" που εδρεύει στο Στρατόπεδο «Συντ/ρχη Καμπάνη" στο Κιλκίς.


Της Δοξολογίας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, πλαισιούμενος από Ιερείς ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν ο Διοικητής της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας "ο Πόντος" Ταξίαρχος κ. Πάρις Καπραβέλος, εκπρόσωποι όλων των Στρατιωτικών Μονάδων της περιοχής και των Σωμάτων Ασφαλείας καθώς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Δημήτριο Σισμανίδη.
Εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα του Στρατοπέδου, όπου ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε τόσο προς τον αποχωρούντα Διοικητή Ταγματάρχη κ. Εμμανουήλ Ανδρουλάκη, όσο και προς τον παραλαβόντα Διοικητή Ταγματάρχη κ. Χρυσοβαλάντη Μιττόπουλο, υγεία και δύναμη ώστε να συνεχίζουν με επιτυχία να ανταπεξέρχονται στο δύσκολο έργο τους, προς όφελος της Πατρίδος και του Γένους μας.


kilkisiou 1

kilkisiou 1

kilkisiou 1

kilkisiou 1

kilkisiou 1

kilkisiou 1


kilkisiou 1

kilkisiou 1

kilkisiou 1

kilkisiou 1

kilkisiou 1


kilkisiou 1

kilkisiou 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.