Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Εκδήλωση για το έργο του 404 ΓΣΝ Λάρισας στην 1η Στρατιά
Εκδήλωση - παρουσίαση του έργου του Υγειονομικού της 1ης Στρατιάς και του 404 ΓΣΝ, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ, στη θερινή πισίνα του σχηματισμού.


Σύμφωνα με πληροφορίες του kranosgr, την εκδήλωση η οποία θα ξεκινήσει στις 8:45 με ομιλία του Διευθυντή του Στρατιωτικού Νοσοκομείου και χαιρετισμό του Δκτη της 1ης Στρατιάς, έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν εκτός από τα στελέχη υγειονομικού του σχηματισμού και οι Διευθυντές τόσο του Πανεπιστημιακού καθώς και του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.