Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Η πολεμική σημαία του ΤΔ 21 Μ/Κ ΣΠ στα Ελευθέρια Δράμας


Το Σάββατο 1 Ιουλίου 2017, εορτάστηκε στην πόλη της Δράμας η 104 επέτειος της απελευθέρωσή της από τον Βουλγαρικό ζυγό. Για πρώτη φορά στην ιστορία, το Δ΄ Σ. Στρατού, συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης με την πολεμική σημαία της ΤΔ 21 Μ/Κ ΣΠ "ΔΡΑΜΑ" και των Μονάδων της καθώς επίσης και πεζοπόρου τμήματος 18 ανδρών. 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο για την εξαιρετική ενέργεια όσο και για την εντυπωσιακή παρέλαση των τμημάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.