Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ - Επίδειξη ελικοπτέρων της 1ης ΤΑΞΑΣ στον ΥΕΘΑ Π. Καμμένο


Εντυπωσιασμένος έμεινε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στην έδρα της 1ης ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, για τον εορτασμό του Προστάτη της Αεροπορίας Στρατού Προφήτη Ηλία.


Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε επίδειξη πτητικών μέσων, την οποία παρακολούθησε ο Υπουργός Άμυνας και κατέγραψε για τους αναγνώστες του το kranosgr.
Δείτε τα σχετικά βίντεο:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.