Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Στον εορτασμό της Αεροπορίας Στρατού στην 1η ΤΑΞΑΣ ο Πάνος Καμμένος
Με την παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Αλκιβιάδη Στεφανή, του Διοικητή 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη και του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας Γεώργιου Μπλιούμη, ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα στην έδρα της 1ης ΤΑΞΑΣ στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας, ο επίσημος εορτασμός του προστάτη της Αεροπορίας Στρατού Προφήτη Ηλία.

Στις εκδηλώσεις οι οποίες ξεκίνησαν με δοξολογία και κατάθεση στεφάνου από τον Υπουργό, ολοκληρώθηκαν με πτητική επίδειξη και δεξίωση στο χώρο της ταξιαρχίας.
Το kranosgr βρέθηκε στον επίσημο εορτασμό του Προφήτη Ηλία στην 1η ΤΑΞΑΣ, όπου κατέγραψε εικόνες και βίντεο τα οποία και θα παρουσιάσει αναλυτικά.
Δείτε τις πρώτες φωτό:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.