Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017

Ο Συνταγματάρχης υπεύθυνος τύπου της 1ης Στρατιάς

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχει ''επιβιώσει'' με τρεις Διοικητές Στρατιάς. Πρόκειται για τον Συνταγματάρχη Ανδρέα Δούλη, Διευθυντή επιτελικού γραφείου του Στρατηγού Διοικητή της 1ης Στρατιάς Δημόκριτου Ζερβάκη.


Άνθρωπος ειλικρινής και έντιμος για όσους τον γνωρίζουν, αλλά και αρκετά εργασιομανής ο Συνταγματάρχης Δούλης θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους επιτελής του σχηματισμού. Αυτοί ήταν και οι μοναδικοί λόγοι που ο Συνταγματάρχης Δούλης δεν αντικαταστάθηκε από κανένα Στρατηγό από το Επιτελικό τους γραφείο.  
Αρμόδιος και για θέματα τύπου με άριστη γνώση του αντικειμένου, έχει βρει τη χρυσή τομή στη σχέση του με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ πολλές φορές λειτουργεί και ως κυματοθραύστης.


Χθες, σε φωτογραφίες που αποδέσμευσε το ΓΕΣ, τον είδαμε να συνοδεύει το Στρατηγό Ζερβάκη στην ΕΛΔΥΚΟ, όπως και πριν λίγες ημέρες στην Κωνσταντινούπολη.
Δεν θα ήταν υπερβολή εάν ισχύσει αυτό που ακούγεται από αρκετούς ότι, ο Συνταγματάρχης Δούλης είναι ένα από τα ονόματα που ''παίζουν'' για τη θέση του Εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΣ μελλοντικά.  


Εάν κάτι τέτοιο ισχύσει θα αποτελέσει κατά τη γνώμη μας άριστη επιλογή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.