Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Παραλαβή - Παράδοση Διοίκησης 111ΠΜ


Ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. εκπροσωπώντας την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Βόλου παραβρέθηκαν την 13η Ιουλίου 2017 μετά από πρόσκληση, στην τελετή παράδοσης - παραλαβής Διοίκησης στην 111 Πτέρυγα Μάχης.
Η Ένωση μας ευχαριστεί θερμά τον απερχόμενο Δκτή Σμχο (Ι) Δημοσθένη Γρηγοριάδη για την αρμονική συνεργασία και του εύχεται οικογενειακή ευτυχία και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Στον νέο Δκτή της 111 Πτέρυγας Μάχης Σμχο (Ι) Γεώργιο Λαγουδάκη εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων του και ευχόμαστε καλή δύναμη και δημιουργικότητα στο έργο του.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

   Ο Πρόεδρος                                          Ο Γεν. Γραμματέας
    Βασίλειος Δερβίσης

Δημήτριος Τσιοπράς
       Σγός (ΤΟΠ)
Ανθστής (ΕΤΕΤΗ)
     Τηλ. 6983504250
Τηλ.6983508189

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.