Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Δείτε το σήμα με τη 10ήμερη άδεια που παρέχεται λόγω σεισμού στους στρατιωτικούς της Κω#ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ Α/ΓΕΕΘΑ#Κατ' εξαίρεση άδεια 10 ημερών έδωσε ο Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό του Στρατού Ξηράς που υπηρετεί, κατάγεται από τη Κω ή έχει άμεσο έννομο συμφέρον και έχει πληγεί η περιουσία του.


Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη με αιτία τον πρόσφατο μεγάλο σεισμό που έπληξε την Κω και είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία μεγάλων ζημιών. Επίσης, σύμφωνα με την ανωτέρω απόφαση προβλέπεται και η άμεση εξέταση τυχόν αιτημάτων διοικητικής φύσεως του εν λόγω προσωπικού προς διευκόλυνση τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.