Σάββατο, 1 Ιουλίου 2017

Βραδιά έντεχνου τραγουδιού στην πισίνα της 1ης ΣτρατιάςΈνα μοναδικό αφιέρωμα στο ελληνικό έντεχνο τραγούδι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν απόψε οι δικαιούχοι της θερινής λέσχης της 1ης Στρατιάς.


Μετά τις 9 το βράδυ η εξαίρετη ορχήστρα του σχηματισμού, θα διασκεδάσει για μία ακόμη φορά τους παρευρισκόμενους με τα υπέροχα ακούσματά της. Ήδη όπως μαθαίνουμε στο kranosgr, οι ενδιαφερόμενοι είναι αρκετοί και ο ''Μάγος'' δεν προλαβαίνει να κλείνει τραπέζια.


Για όσους παρευρεθούν, το σίγουρο είναι ότι θα περάσουν υπέροχα. Απαραίτητα εφόδια το αντικουνουπικό και η καλή διάθεση!!!


Καλή διασκέδαση στους παρευρισκόμενους και ας ελπίσουμε ότι ο Στρατηγός Ζερβάκης θα εγκρίνει αίτημα της νεολαίας των ΣΟΑ που θα του μεταφέρουν και για διοργάνωση νυχτερινού πισίνα πάρτι με Dj στο χώρο της θερινής ΛΑΦ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.