Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Όλα τα κόμματα χαιρέτισαν την Ημερίδα της ΠΟΜΕΝΣ [video]


Η πρωτοβουλία της ΠΟΜΕΝΣ, να διοργανώσει ημερίδα με θέμα «Ασφαλιστικό, Μισθολογικό, Συνταξιοδοτικό στις Ένοπλες Δυνάμεις»  στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Εκπρόσωποι από όλα τα πολιτικά κόμματα χαιρέτισαν την Ημερίδα

Η επιτυχία δεν ήταν μόνο λόγω της μαζικής συμμετοχής συναδέλφων και της κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης – στήριξης από όλα τα κόμματα, αλλά λόγω του ότι δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους στρατιωτικούς να έχουν ενημέρωση από τους καλύτερους: από τον » Πατέρα » της γνώσης σε θέματα συνταξιοδοτικού – ασφαλιστικού κ. Γιώργο Ρωμανιά και από τον άριστο γνώστη του μισθολογικού και αντιπρόεδρο της ΠΟΑΣΥ κ. Βασίλη Πανταζή.
Η ΠΟΜΕΝΣ δίνει σήμερα στη δημοσιότητα τα video με τους χαιρετισμούς των εκπροσώπων όλων των πολιτικών κομμάτων.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν τα video με τις ομιλίες του κ. Ρωμανιά και του κ. Πανταζή καθώς και οι απαντήσεις που έδωσαν στα ερωτήματα που διατύπωσαν οι στρατιωτικοί που συμμετείχαν στην Ημερίδα της ΠΟΜΕΝΣ, αλλά και σε όσα έστειλαν γραπτώς στην ΠΟΜΕΝΣ.
Δείτε τους χαιρετισμού που απηύθυναν στην Ημερίδα της ΠΟΜΕΝΣ οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων :

Από τον ΣΥΡΙΖΑ: O βουλευτής και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας κ. Ιωάννης Δέδες

Από την Ν.Δ.: O Αντιπρόεδρος και Τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ κ. Άδωνις Γεωργιάδης


Από το ΚΚΕ : Το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και τέως Βουλευτής κ.  Δήμος Κουμπούρης

Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες : Ο Βουλευτής και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας κ. Κωνσταντίνος Κατσίκης
Από την Ένωση Κεντρώων: Ο Βουλευτής και μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας κ.  Γιάννης Σαρίδης

Από το ΠΟΤΑΜΙ : O Υπεύθυνος Τομέα  Άμυνας Ταξίαρχος (ε.α.) Γιώργος Τσιτσιλιάνος
Από τη Λαϊκή Ενότητα:  Ο πρώην Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μαυρόπουλος

Να σημειωθεί ότι στην Ημερίδα της ΠΟΜΕΝΣ προσήλθε από την Δημοκρατική Συμπαράταξη η τέως Υπουργός και Βουλευτής κ. Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία μετέφερε και τον χαιρετισμό της προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφης Γεννηματά. Ωστόσο λόγω περιορισμένου χρόνου δεν κατέστη δυνατόν να παραμείνει και να απευθύνει χαιρετισμό από το βήμα της Ημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.