Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Super League: Ο ΠΑΟΚτσής Φράγκος Φραγκούλης κατά του «δικεφάλου» στο θέμα υποβιβασμού του Ηρακλή

Αντίθετοι με την απόφαση του ΠΑΟΚ να ψηφίσει ξανά κατά του Ηρακλή είναι και αρκετοί γνωστοί φίλαθλοι του «δικεφάλου».Χαρακτηριστική η δήλωση του στρατηγού και φίλαθλου του συμπολίτη ΠΑΟΚ Φράγκου Φραγκούλη, ο οποίος χαρακτήρισε λάθος την ψήφο κατά του Ηρακλή.
Ο στρατηγός Φράγκος Φραγκούλης, μίλησε στον ArenaFM 89.4 αναφορικά με τον ΠΑΟΚ και, εξέφρασε την δυσαρέσκεια του γιατί ψήφισαν κατά του Ηρακλή.Αναφορικά με το ότι ο ΠΑΟΚ ψήφισε κατά του Ηρακλή είπε χαρακτηριστικά: «Διαφωνώ κάθετα και στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Οι ομάδες κρίνονται στο γήπεδο».
ΠΗΓΗ: http://www.thrakisports.gr/2017/06/24/super-league-o-paoktsis-fragkos-fragkoulis-kata-tou-dikefalou-sto-thema-ipovivasmou-tou-irakli/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.