Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Διημερίδα της ΓΔΑΕΕ σε συνεργασία με το ODC


Η ΓΔΑΕΕ διοργανώνει από 6-7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 στη ΛΑΕΔ, τη διεξαγωγή Διημερίδας “1st Hellenic – American JISR Conference”.
Η εν λόγω Διημερίδα γίνεται στο πλαίσιο κοινής δράσης και αντίληψης όλων των εμπλεκόμενων φορέων, αλλά και της προώθησης των ελληνικών αμυντικών εταιρειών.Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το ODC με σκοπό την επαφή των ελληνικών εταιριών με αντίστοιχες αμερικανικές του τομέα JISR και την ενημέρωση επί των τελευταίων εξελίξεων και δυνατοτήτων, όσον αφορά την επιτήρηση και αναγνώριση.
ΠΗΓΗ: http://www.militaire.gr/%ce%b4%ce%b9%ce%b7%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b3%ce%b4%ce%b1%ce%b5%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%cf%84/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.