Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Ημερίδα «Υγιεινής και Ασφάλειας» στο Γ΄ΣΣ NRDC-GR
Την Πέμπτη 08 Ιουν 2017, το Γ΄ ΣΣ/ NRDC-GR πραγματοποίησε Ημερίδα Υγιεινής και Ασφάλειας, στη ΛΑΦ Θεσσαλονίκης, με σκοπό την ενημέρωση του προσωπικού για την πρόληψη των ατυχημάτων μέσω της εκπαίδευσης και της γνώσης της ορθής συμπεριφοράς, με τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας στους χώρους εργασίας.


 Εξετάστηκαν θέματα που αφορούν:

α.      Nομοθετικό πλαίσιο, υγεία και ασφάλεια στην εργασία.
β.      Δασικές - αστικές πυρκαγιές, ενέργειες μετά από σεισμό.
γ.      Επαγγελματική εξουθένωση.
δ.      Καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση, A΄ βοήθειες.
ε.      Διερεύνηση ηλεκτρικών ατυχημάτων και κίνδυνοι που εγκυμονεί η χρήση ηλεκτρικού ρεύματος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.