Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

Militaire.gr: Συνέντευξη του Στρατηγού Ζιαζιά στον Δημοσιογράφο Πάρι ΚαρβουνόπουλοΣε μία εφ΄ όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξή του στο Militaire.gr, ο πρώην Α/ΓΕΣ Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς, λέει όσα οι πολιτικοί δεν τολμούν να πουν για τα θέματα της Άμυνας:
•Εκφράζει τις ανησυχίες του για τα εθνικά θέματα
•Ζητά άμεση αύξηση της θητείας στους 12 μήνες -τουλάχιστον- και εξηγεί με αριθμούς το γιατί


•Μιλά για συγκεκριμένες σπατάλες που πρέπει να κοπούν άμεσα προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα για την συντήρηση των ΕΔ.


•Εξηγεί γιατί οι στρατιωτικοί δεν είναι αρεστοί στα κόμματα


Την Κυριακή στο Militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.