Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Lifting στην 1η Στρατιά


Συνεχίζεται το Lifting στις εγκαταστάσεις της 1ης Στρατιάς. Μετά το υπέροχο νέο χρώμα στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου που έγινε με τη νέα Διοίκηση, σειρά είχε και το προαύλιο του σχηματισμού.


Σήμερα διερχόμενοι επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, είδαμε εκσκαπτικό μηχάνημα και αρκετούς στρατιώτες να καλλωπίζουν τον προαύλιο χώρο και τον περίβολο της 1ης Στρατιάς.


Κάνοντας χιούμορ, αυτό που μας μεταφέρουν χαριτολογώντας φίλοι του kranosgr από τη Λάρισα και με τους οποίους συμφωνούμε, είναι πως με το νέο look που έχει αποκτήσει ο σχηματισμός εάν ανοίξει και η μεγάλη κεντρική πύλη θα θυμίζει περισσότερο το ανάκτορο των Βερσαλλιών παρά στρατιωτικό κτίριο!
Δείτε φωτό του kranosgr, από το διάστημα που τα συνεργεία έβαφαν τον εξωτερικό χώρο του κεντρικού κτιρίου της 1ης Στρατιάς.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.