Στείλτε την άποψή σας kranosgr@gmail.com

Επιστολή Αξιωματικού από το Βέλγιο στο kranosgr


Αποκλεισμός Ελλήνων Εξωτερικού από Σχολές Πυροσβεστικού Σώματος






Είμαι Αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού και υπηρετώ στο Βέλγιο.

Ο υιός μου αποφοίτησε φέτος από το Ελληνικό Λύκειο Βρυξελλών και όπως και πάμπολλοι ελληνοπαίδες είναι υποψήφιος για σχολές της 3βάθμιας εκπαίδευσης, συμμετέχοντας σε πανελλήνιες εξετάσεις την 1η εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, όπως άλλωστε κάθε χρόνο συμβαίνει.





Μελετώντας την προκύρηξη υποψηφίων για το ΠΣ, με λύπη μου διαπίστωσα πως δεν υπάρχει μέριμνα για κατάταξη στο ΠΣ των Ελλήνων του εξωτερικού. Απευθύνθηκα στην τοπική ΔΙ.ΠΥ.Ν.  και η απάντηση ήταν πως (ούτε λίγο ούτε πολύ) το θέμα διέφυγε του Σώματος λόγω έλλειψης εμπειρίας καθόσον είναι μόλις η 2η φορά που οι Σχολές του ΠΣ ενάσσονται στις πανελλήνιες εξετάσεις!!!





Αναρωτιέμαι λοιπόν, είναι δυνατόν κάτι τέτοιο? Αυτό κι αν ποτελεί απίστευτη πρωτοτυπία. Σας πληροφορώ πως όλες οι σχολές 3βάθμιας εκπαίδευσης διατηρούν έναν μικρό αριθμό υποψηφίων αφιερωμένο στους Έλληνες του εξωτερικού. Το ίδιο συμβαίνει φυσικά και με τις Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και με τις όμοιες Αστυνομικές. Μάλλον πρόκειται για τις μόνες σχολές (του ΠΣ) που αγνοούν αυτά τα παιδιά και μάλιστα τόσο προκλητικά.
Λυπάμαι βαθιά γιατί μια επιθυμία ζωής του υιού μου αλλά ίσως και άλλων παιδιών δεν δύναται να πραγματοποιηθεί αλλά ούτε καν να του δοθεί η ευκαιρία να διαγωνισθεί και μάλιστα λόγω απειρίας. Ένα μεγάλο γιατί βλέπω στα μάτια του και -δυστυχώς- δεν έχω απάντηση. Εσείς έχετε?
Πρέπει λοιπόν να μιλάμε στα δελτία ειδήσεων για μια ακόμη αβλεψία της Πολιτείας?
Σας παρακαλώ θερμά να δημοσιοποιήσετε το θέμα αυτό δίνοντας την ευκαιρία και σ'αυτά τα παιδιά να υπηρετήσουν το όνειρό τους. 

Σας ευχαριστώ θερμά.









Υ.Γ.

1. Αντίστοιχο μήνυμα εστάλη και στο Αρχηγείο του ΠΣ και στo αρμόδιο Υπουργείο.

Όνομα

ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ,258,ΔΙΑΦΟΡΑ,82,ΔΙΕΘΝΗ,158,ΕΛΛΑΔΑ,463,ΕΝΟΠΛ.ΔΥΝ.,9018,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,ΣΩΜ.ΑΣΦ.,116,
ltr
item
KRANOSGR: Επιστολή Αξιωματικού από το Βέλγιο στο kranosgr
Επιστολή Αξιωματικού από το Βέλγιο στο kranosgr
https://4.bp.blogspot.com/-MhsZMrrqn88/WUwxZ9_fNmI/AAAAAAADfvE/cx6o0F65qQ4DItlA2ScXvi7FHHBH9o2mwCLcBGAs/s640/avlo.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-MhsZMrrqn88/WUwxZ9_fNmI/AAAAAAADfvE/cx6o0F65qQ4DItlA2ScXvi7FHHBH9o2mwCLcBGAs/s72-c/avlo.jpg
KRANOSGR
https://kranosgr.blogspot.com/2017/06/kranosgr_23.html
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/
https://kranosgr.blogspot.com/2017/06/kranosgr_23.html
true
8649993928902506037
UTF-8
Αναρτήσεις φορτώθηκαν Δεν βρέθηκαν αναρτήσεις ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ Περισσοτερα Απάντηση Ακύρωση απάντησης Διαγραφή Από Αρχική ΣΕΛΙΔΕΣ Αναρτήσεις Προβολή όλων ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΧΕΙΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Δεν βρέθηκε καμία αντιστοιχία ανάρτησης με το αίτημά σας Επιστροφή Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεπ Παρ Σαβ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Μάι Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ μόλις τώρα 1 λεπτό πριν $$1$$ minutes ago 1 ώρα πριν $$1$$ hours ago Εχθές $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago περισσότερο από 5 εβδομάδες πριν Παρακολουθήτες Ακολουθηστε THIS CONTENT IS PREMIUM Παρακαλώ μοιραστείτε για ξεκλείδωμα Αντιγραφή όλου του κώδικα Επιλογή όλου του κώδικα Όλος ο κώδικας αντιγράφηκε στο πρόχειρο Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy