Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΕΖΙΚΟΥ- Επιστολή απόγνωσης από σύζυγο Επαγγελματία Οπλίτη στο kranosgr

Επιστολή απόγνωσης από σύζυγο Επαγγελματία Οπλίτη, την οποία το ΓΕΣ θα πρέπει να δει και να εξετάσει, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.


Ονομάζομαι  Άννα Μαρία και είμαι σύζυγος ΕΠ.ΟΠ ΛΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ 3Η ΣΕΙΡΑ

Εδω και 8 χρόνια και πλέον μετά από τις μεταθέσεις που προκύψανε πάμε στα 9 χρόνια βρισκόμαστε στο ίδιο μέρος (νησί) ως δεύτερη μετάθεση από την πόλη επιθυμίας, το ζητήσαμε για να κάνουμε το χρέος μας σε παραμεθόριο περιοχή, ως πότε όμως, ας μπω όμως στο θέμα και ξεκινώ λέγοντας σας ότι εδω και 11 χρόνια είμαι μονονεφρος και χωρίς κάποια άλλα ζωτικά όργανα λόγο τροχαίου, αυτό αυτομάτως με καθιστά ανίκανη για οποιαδήποτε εργασία κι ας μην μου δίνουν ποσοστό αναπηρίας. Σε όποια πόρτα και να χτύπησα μου την έκλεισαν στα μούτρα γιατί κάποιοι ήξεραν το ιστορικό μου και κάποιοι φρόντισαν να το μάθουν, όπως επίσης θέλησα να κάνω και τα χαρτιά μου στο στράτευμα άλλα με απέρριψαν χωρίς δεύτερη κουβέντα.....

Θέλω να κάνω δεύτερο παιδί και εξαιτίας του ότι είμαι μακριά από τους γιατρούς που με παρακολουθούν (κανονικά ανά εξάμηνο θα έπρεπε) ετησίως δε μπορώ δυστυχώς να μπω σε αυτή τη διαδικασίακαι να σας πω ότι ειμαι ηδη 33 ετων παω στα 34. Γνωριζω πολύ καλα ότι υπαρχουν σοβαρότερα προβλήματα όμως ο καθένας μιλαει για τον εαυτό του. Προέκυψαν ανεβασμένες μονάδες κάποια στιγμή στις εξετάσεις μου, λένε ότι η μονάδα του κάθε στελέχους ακόμη και η ηγεσία είναι δίπλα στα στελέχη του και στις οικογένειες τους, ζητήσαμε μετάθεση γιατί πλέον οι εξετάσεις που πρέπει να υποβάλλομαι δεν υπάρχουν εδώ όπως και οι γιατροί που με παρακολουθούν βρίσκονται στο Παπαγεωργίου και σε πόλη της βορείου Ελλάδος αντίστοιχα, που σημαίνει ότι πρέπει να παίρνω το παιδί μαζί μου να κόβω εισιτήρια της τάξης των 1000 ευρώ πήγαινε έλα χωρίς όμως τα χρήματα αυτά να υπάρχουν με αποτέλεσμα να πρέπει να καθυστερώ τις εξετάσεις μου για τουλάχιστον δυο χρόνια και με μεγάλο ρίσκο γιατί αν θα πάθει κάτι το άλλο μου νεφρό θα ξεκινήσω αυτομάτως αιμοκάθαρση και έχω ένα ανήλικο τέκνο να μεγαλώσω, αυτή τη στιγμή σας γράφω με μάτια πρησμένα από το κλάμα γιατί δε ξέρω το μέλλον της υγείας μου και φυσικά του παιδιού μου….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.