Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Ημερίδα του Συνδέσμου Καταδρομέων και Ιερολοχιτών Μακεδονίας

Ο Σύνδεσμος Καταδρομέων & Ιερολοχιτών Μακεδονίας σας προσκαλεί στην Ημερίδα Ειδικών Δυνάμεων με θέμα: «Κύπρος 1974. Επιχειρήσεις Δυνάμεων Καταδρομών κατά του ΑΤΤΙΛΑ» που πραγματοποιείται στις 10 Ιουνίου 2017, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, από ώρα 09:00 έως 14:00.
Η παρουσίαση των επιχειρήσεων των Μοιρών Καταδρομών Κύπρου και της Α΄ Μοίρας Καταδρομών, θα γίνει από πολεμιστές, Διοικητές Μονάδων και τμημάτων Καταδρομών εκείνης της περιόδου, όπως στο επισυναπτόμενο Πρόγραμμα.

Συντονιστής ο κ. Νικόλαος Νικολούδης ιστορικός, διδάκτωρ Ιστορίας του Πανεπιστημίου του Λονδίνου.
Η Ημερίδα διοργανώνεται με τη συνεργασία και της Λέσχης Καταδρομέων & Ιερολοχιτών.

Είσοδος Ελεύθερη
Η Είσοδος είναι ελεύθερη και η παρουσία σας θα αποτελέσει ένδειξη τιμής και σεβασμού προς τους ομιλητές, οι οποίοι έδωσαν σκληρές μάχες το 1974 στην Κύπρο και δόξασαν τους Τιμημένους Καταδρομείς, αλλά και σπάνια ευκαιρία να ακούσετε να αφηγούνται τις μάχες οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, αναδεικνύοντας όλες τις δυσκολίες και θυσίες που έκαναν αυτοί και οι συμπολεμιστές τους, τιμώντας και δοξάζοντας τα Ελληνικά Πράσινα Μπερέ.
Να είστε όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.