Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

''Χακί'' ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στα ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς και ΠλαταμώναΣε αγώνα ποδοσφαίρου 5Χ5 καλεί μέσω του kranosgr, o Διοικητής του ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς Ταγματάρχης Ιωάννης Καράνταλης το προσωπικό του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα.
Η ''πρόκληση'' έρχεται με αφορμή τα εγκαίνια του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 που κατασκευάζεται στο παραθεριστικό θέρετρο της Λεπτοκαρυάς για τους δικαιούχους παραθεριστές και επισκέπτες. 

Σε συνάντηση που είχαμε σήμερα μαζί του στο χώρο του γηπέδου και ενώ τοποθετούσαν το δίχτυ παραλλαγής στα τέρματα, μας ανέφερε πως σκοπεύει να εγκαινιάσει το γήπεδο με ποδοσφαιρική ''μονομαχία'' ανάμεσα στο προσωπικό των δύο ΚΑΑΥ. ''Ελπίζουμε να ανταποκριθούν στην πρόσκληση οι συνάδελφοι του ΚΑΑΥ Πλαταμώνα. Στον αγώνα θα προσκαλέσουμε το Στρατηγό Διοικητή της 1ης Στρατιάς Δημόκριτο Ζερβάκη, τον Διοικητή μας της 1ης Μεραρχίας Υποστράτηγο Γεώργιο Βύνιο και το Διοικητή της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Πάρι Καπραβέλο. Θα είναι μια ωραία αθλητική εκδήλωση την οποία θα χαρούμε όλοι μας''.

Να σημειώσουμε πως παράλληλα με το γήπεδο 5Χ5 στα ΚΑΑΥ Λεπτοκαρυάς κατασκευάζεται και χώρος γηπέδου μπάσκετ ο οποίος έχει ολοκληρωθεί και απομένει να τοποθετηθούν οι μπασκέτες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.