Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Αυτός είναι ο ΕΜΘ Αλχίας που πάει για Δήμαρχος Διδυμοτείχου

#ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΚΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ#

Με κάθε επισημότητα ανακοίνωσε σήμερα ο Αρχιλοχίας ΕΜΘ Θεόδωρος Σκινδρής την υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία Διδυμοτείχου.

Ο Αρχιλοχίας, μπροστάρης της παράταξης « ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ», θέτει αυτή την υποψηφιότητα στις Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του 2019.

Μάλιστα, δεν είναι το πρώτο του βήμα στην ενασχόληση με τα κοινά της περιοχής, καθώς ο ίδιος είχε θέσει υποψηφιότητα στις Περιφερειακές εκλογές το 2014, με αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα στο Νομό Έβρου.

Οι ευχές όλων είναι να εκπροσωπήσει με τον καλύτερο τρόπο το στράτευμα, καθώς και να πετύχει τους στόχους του υπηρετώντας το λαό της περιοχής, από μια θέση ευθύνης σαν αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.