Κυριακή, 11 Ιουνίου 2017

Ούτε και οι ίδιοι δεν περίμεναν τέτοια επιτυχία!

Ούτε και οι ίδιοι οι διοργανωτές δεν περίμεναν τέτοια επιτυχία κατά τη χθεσινή διεξαγωγή σεμιναρίου Α' Βοηθειών στη Λάρισα. Ο χώρος του θεάτρου ΟΥΗΛ αποδείχθηκε αρκετά μικρός αφού η προσέλευση των συμμετεχόντων ήταν τόσο μεγάλη που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Αναφερόμαστε στη διοργάνωση σεμιναρίου Α' Βοηθειών με θέμα ''Εκτίμηση και Αντιμετώπιση Τραυματισμού Σε Περιβάλλον Μάχης'' που διοργάνωσε ο δραστήριος Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Λάρισας με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία της πόλης ΕΠΙ.ΖΩ.
Άνθρωποι όλων των ηλικιών από διάφορες πόλεις της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας, παρευρέθηκαν στο σεμινάριο κατά τη διάρκεια του οποίου έμπειροι εκπαιδευτές παρουσίασαν  εκτός από τις διαφάνειες των εργασιών και πρακτικά παραδείγματα.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε τα 300 άτομα, ενώ από τις εγγραφές προέκυψε ότι το σεμινάριο παρακολούθησαν Στρατιωτικοί από Λάρισα και Λαμία, Αστυνομικοί από Λάρισα , Λιμενικοί από Βόλο, ο ΣΕΑΝ Λάρισας, ΣΕΑΝ Μαγνησίας, ΣΕΑΝ Καρδίτσας, ΣΕΑΝ Τρικάλων, ΛΕΦΕΔ Λάρισας, ΛΕΦΕΔ Μαγνησίας, ΛΕΦΕΔ Φλώρινας, ΛΕΚ, ΕΟΔ Γρεβενών, ΕΠΟΜΕΑ Λάρισας, Διασωστική Ομάδα Πιερίας,
μέλη του Ερυθρού Σταυρού, νοσηλευτές από Βόλο, Κοζάνη, Πρέβεζα,
μέλη Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας, σκοπευτές, σεκιούριτι, σπουδαστές διασώστες  και απλοί πολίτες.
Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του ΣΕΑΝ Λάρισας Απ. Βερέμης και ο Υποδιευθυντής του 404 ΓΣΝ Λάρισας, Γεν. Αρχίατρος Κων/νος Βαβλιάκης.
Δείτε φωτό και βίντεο του kranosgr: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.