Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017

''Περιπλάνηση στη Βασιλεύουσα''. Εκδήλωση του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Καβάλας


 Το παρ/μα ΕΑΑΣ Καβάλας στα πλαίσια της συνεργασίας του με άλλους κοινωνικούς φορείς της πόλης συνδιοργάνωσε με το Λύκειο Ελληνίδων Ν. Καβάλας εκδήλωση-διάλεξη με θέμα " Περιπλάνηση στη Βασιλεύουσα ", (μία ψηφιακή και αρχαιολογική περιπλάνηση στη Κων/πολη της εποχής των Βυζαντινών αυτοκρατόρων ). Ομιλητής ήταν ο αντιπρόεδρος του Παρ/τος Σχης κος Κωστάκης Κων/νος ενώ στη ηλεκτρονική παρουσίαση βοήθησε ο Λγος κος Κουβαλάκης Διαμαντής. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαλέξεων του Λυκείου Ελληνίδων την Τετάρτη 7 Ιουνίου και παραβρέθηκαν εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Καβάλας ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Στρατηγός Δκτης της ΧΧΤΘΜ,ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, Περιφεριακοί και δημοτικοί Σύμβουλοι,ο Πρόεδρος τα μέλη καθώς και φίλοι του Παρα/ματος ΕΑΑΣ Κάβαλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το kranosgr ένα ελεύθερο ακομμάτιστο ιστολόγιο, έχει ως σκοπό την ελεύθερη ανταλλαγή απόψεων και ιδεών, για θέματα άμυνας και εξωτερικής πολιτικής.
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων άρθρων και σχολίων καθώς και των ιστολογίων που προέρχονται οι αναρτήσεις. Αυτό το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών.
Ελεύθερα μπορείτε να στείλετε προς ανάρτηση και τη δική σας άποψη.
Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα.
Οι αναγνώστες που δημοσιεύουν σχόλια, παρακαλούνται όπως είναι ευπρεπείς στους σχολιασμούς τους, αποφεύγοντας ύβρεις και ατεκμηρίωτα στοιχεία.
Σχόλια μη ευπρεπή θα διαγράφονται από τους διαχειριστές.
Εαν υπάρξει καθυστέρηση στην εμφάνιση των σχολίων αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είμαστε συνεχώς στον Η/Υ παρά μόνο κάποιες ώρες την ημέρα

kranosgr@gmail.com

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.